Nyhet! San Nicasio Extra Virgin Chips

San Nicasio gör förmodligen de exklusivaste chipsen från Spanien. Friterade i olivolja extra virgen från Cordoba i låg temperatur och sedan saltade med rosa salt från Himalaya.

San Nicasio grundades 1999 i Priego de Cordoba i de andalusiska bergen i södra Spanien 1999. Chipsmaster Rafael bestämde sig för att göra något unikt då han var trött på chips av dålig potatis och med alldeles för mycket kryddor .
Han tog potatis från katalonien, lokalt producerad olivolja extra virgen och kvalitetssalt från himalaya och lyckades få fram den typ av chips han var övertygad om att världen skulle älska. Han skulle få rätt!

Chipsen säljs idag i exklusiva butiker, restauranger och femstjärniga hotell världen över.

Chipsen har vunnit dessa priser:

  • 2008 Monde Selection Gold medal
  • 2009 Monde Selection Gold medal
  • 2010 Monde Selection Gold medal
    • 2010 Monde Selection International High Quality Trophy (för tre guldmedaljer i rad)
  • 2011 Monde Selection Gold medal
  • 2011 Expoliva award för bästa produkt tillverkad med olivolja extra vingen
  • 2012 Monde Selection Gold medal
  • 2013 Monde Selection Gold medal
  • 2014 Monde Selection Gold medal
  • 2015 Monde Selection Gold medal
  • 2016 Monde Selection Gold medal

Chipsen säljs i specialpåsar som står emot det mesta. Man kan till och med stå på påsen utan att den går sönder. Därför kan du inte öppna den på traditionellt sätt utan måste klippa eller riva upp den.

Chipsen finns i påsar om 40g eller 150g.

 

Kommentarerna stängda.